nuffnang

Wednesday, April 12, 2006

Kena pindah umah lagi!

Ntah apsal, tetiba si nizal suh aku carik umah lain. Pada mula nyer aku rasa macam dia nak carik h’mate lain. Rupanyer, parent dia nak move in to that damn good apt. saying betul tul la. Susah nak dapat apt macam tu. Tapi nak buat macam mana? Mungkin ada hikmah di sebalik setiap kejadian. Aku tanya urai, dia kata kat puncak perdana tu memang ok area nyer. Cuma kat situ ramai student. Aku tanya aliff, dia kata umah dia ada satu master bed room. Yg for sure mahu makan dua tiga ratus. Aku tanya haslee, dia kat klu takat kat puncak alam tu, 2 steng memang dah boleh dapat umah dua tingkat satu. Klu macam tu, apt mesti la lagi murah ye tak?
Petang nie nak gi survey. Walaupun aku rasa macam malas nak gi survey, sebab tempat tu macam tersorok. Macam tak happening. Tapi yg paling penting, ada centralized satellite ngan line tipon tu dah kira cukup bagus. Kepada memana blogger yg tgh carik h’mate lelaki tuh, war2 kan lah kat aku, k!Thanxagodzillian!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...