nuffnang

Friday, May 26, 2006

ari ni aku MC

Ari nie aku MC buat kali yg pertamnye sebab aku demam. biasa aku demam memang tak amik MC. but this time, memang rasa malas bebetul nak gi ofis sebab ada CR meeting kul empat kang.
maka pergi la aku ke klinik favourite aku kat sek 18. klinik ahmad syah. sana memang senang dapat MC. aku bukak demam tapi sebenarnyer nie semua angkara aroma therapy boss aku. tiap kali dia pasang mesti aku sneazing and nose watery. tak tahan bau sandal wood dia tuh.
jumpa doktor, ngadap muka nurse yg payau di waktu pagi menambahkan sakit aku. tak paham aku. doktor tanya:
'sakit apa?'
'alergy perhaps...'
'ok, i'll give you a shot'
'Oh oh...not again....tu ari saya backache main bola pun kena shot...bende sempoi camni pun nak shot gak...sori....'
'if that so, lagi untung...so saya bagi awak pil utk alergy'

kuar dari klinik terus gi cari breakfast. tipon bos kata aku finally got the MC. boss suruh rest. nice boss, eehh?? masuk hiway, munira call, tanya how am i doing.answer:
'fine. a li'l bit flu things.'
'ok....'tetiba jek suara minah ni seksi semacam. aku dalam keta dah tak arah....

sempat lagik buat lawak dgn dia. plan to watch movie this week. seems like less possible. sebab parent aku dtg sebab ada anak buah punyer anak buah kawin. pening kepala. esok plan ngan I.D. gi kenduri kawin umah Llama. pas tu baru heading west gi i'national motoshow kat PWTC. skang as usual tak tau nak buat apa, ngadap laptop. bro Imra baru jek log on. minta dia USD200. ada. aku nak next week. tak sure nak tarok kat mana?

skang tgh ngadap marketiva.mungkin one of the reason kenapa aku demam ari nie. sebab selalu kena stay over nite nak monitor money market turun naik.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...