nuffnang

Sunday, May 20, 2007

tinggalkan ku sendirian

macam biasa, aku konsentrate giler babi kat kije aku demi nk lupakan sumer kenangan pahit yg menimpa aku bertimpas2 sejak beberapa minggu yg lalu. nk menangis aku tak mampu sebab aku pikir tak de makna klu aku menangis berseorangan. org2 yg aku rapat dah makin jauh dari aku secara logistiknya. tak sama klu kitorang bersama2 selalu bersemuka, melawak bangsat. Ikin dah ke Cyber. budak kampung aku dah ke timur tgh. klu dah selalu layan bola ngan dia. betting, kutuk gila babi dgn dia. memember yg sama kije ngan aku dah takde. seakan memaksa aku utk apply ke tempat lain membawa hati yg lara sebab aku dah byk sgt kawan kena berjauhan. hanya sms dan YM jek buat kitorang rapat. nk jumpa tiap hari mmg susah nk mampos. bagi yg pergi akan silih berganti yg dtg. PZ dari penang tgh coti , tapi stay umah kakak dia kat ampang. Nadja gi KT, ada session kat sana dua minggu. plan dia nk gi UK tak jadi. sebab session kat KT. pas tu baru kitorang leh dapat bersama lagi. dia sebagai penaman idup aku yg sunyi. hubungan aku dan dia sungguh kompleks. dia bebas dan aku juga bebas. tapi kami saling mengerti isi hati masing2. dalam ramai2 pompuan yg penah aku keluar, dia lah yg paling aku mesra. aku mmg nak bagi tau dia MU kalah dgn chelsea semalam tapi aku tau dia mmg dah tau MU dah kalah malam tadi. so, tak perlula aku sms dia yg tgh buat revision utk session dia esok lusa. aku, ikin dan mar kuar jenjalan kat the curve. klu ada nadja, mungkin dia yg pertama aku ajak utk tgk bola kat the curve. tapi, ikin sebagai kawan aku yg paling baik adalah pilihan utama utk menemani aku ke sana. mmg ramai giler kat sana. aku dapat rasakan betapa seronoknya dan rambang nya mata diorang bila ada kat the curve sebab tempat tu dah jadik macam pasar malam. kitorang makan kat penang kafe hapa ntah tak ingat nama restaurant tuh, kebetulan dah nk tutup sebab dh nk kul seploh. kul 11 kitorang balik lepas jenjalan kat sana, terus gi lepak hidayah kat 7 baru. kebetulan aku dok dgr si ikin sebut2 pasal mila (aku pun tak kenal sapa mila AF tuh) akan menang. selaku kaum wanita, dia patut berbangga sebab Mila satu2 nya johan AF wanita yg pertama. sebelum2 ni sumer jantan2 belaka. boleh tahan gak mila nih. penah aku terpikir utk ada kenalan dikalangan artis, tapi aku sedar siapa diri ku ini yg pacal.

dalam kul 1 aku selamat sampai ke umah. streamyx still x ok. Fuck! panggil aku bagai nk rak tanya dah ok atau tak. tapi sendiri mau ingat la system cam sial . nk kena reset majang. last skali buat appointment kata nk dtg sabtu depan.ari ni ikin balik bangi sebab esok dia kena kerja. aku cam biasa hidup Metropolitan Borington kat shah alam. dalam hati aku tiap terdetik utk berubah angin dan arah. dah byk sgt tohmahan yg aku terima dari bebudak ofis aku pasal status marital aku, status kerjaya aku yg mengelirukan, dan macam 2 lagi.


ofis aku dah takleh nk masuk website blog lagi..shit!!!tu pasal aku susah bebtul nk update blog. laptop aku kat umah lak takleh nk bagi post reply kat blog memember yg lain. macamana huh nk settle masalah aku nih...tgh gian nk blogging nih!!!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...