nuffnang

Saturday, September 29, 2007

ENCHE MARKETING SDN BHD/ENCHE SYSTEM SDN BHD S.O.P DEFINITION

This malay so called company should be called enterprise level as their terminology of SOP is STANDARD 'OF' PROCEDURE.refer this for our reference:

Standing operating procedure (SOP)
From Wikipedia, the free encyclopedia

The terms standard operating procedure and standing operating procedure, both abbreviated as SOP, are used in a variety of different contexts, from everyday use (often ironically), to industry and the military.

Weird or is it typo from plain rotten fish head? There is no such thing as standard of procedure, you idiot, it could be either
Standing operating procedure (SOP) or standard procedure. The 'O' in SOP is not meant by OF but OPERATING. That's not even in the same zip code as 'OF' for the 'O' in SOP.

Monday, September 24, 2007

Developing country, third world mindset.

ari ni ni sepatutnya aku kena attend satu interview kat shah alam, tp tdo lambat nye pasal, HR diorang kejut kan aku.hahahahaha. bagaikan raja, aku mintak postpone, esok. dia call call kata nk ari ni. call lg sekali, kata bos tak nak plak....hahahaha dgn takdek rs bersalah, ok aku kata, its ok.lg pun, company manufacturing, sah 2 nanti layan mcm anjing. dah masak sgt...
antara sebab kenapa aku cakap camtu, semalam lepak ngan member sama belajar degree kat uitm dulu. dia penah keje kat situ. situation dia, exactly lebey kuang la mcm kat tempat lama aku keje. VSS.management reshuffle aka turmoil. tai chi. et cetera3.
mmbr citer, dia dapat VSS and bukak bisness sendiri secara kecil2an. aku bagi support kat dia sebab aku pun berfikir macam dia gak. dia pun try utk diversify bisness dia. meaning souce of income. sememang nya aku rs, mesia ni bukan lagi tempat yg selamat utk aku cari makan. nk drive gi memana pun, org mesia (tak kira bangsa) bawak keta mindset mcm org dunia ketiga, kerajaan dunia ketiga, pentadbiran dunia ketiga, kerajaan kosmetik, maju yg nampak, tp obviously attitude mindset stilll bawah third country nye mindset. rakyat majoriti pengotor.
mesia bab keje pun sama, disebabkan kerajaan nk sgt tolong bangsa bumi, bangsa lain dah tak nak tolong. diskriminate terus. polarisasi kat mesia ni terlalu obvious. mana2 pun ada polarisasi, tapi klu mmg dah ada talent, pun kena polarise sebab status bumi, still kita ni third world country.
still, aku on gak dgn bisnes aku yg tak ngira kaum n bangsa.
better life thru chemistry.
Ignonrance is bliss.

Wednesday, September 12, 2007

Journey3

Journey no.3 created at 1430 hrs by this date.
medium:
i. basic emulsion (texturized)
ii. acrylic

Tuesday, September 11, 2007

Raw salad with Greek extra virgin olive oil + minced garlic

This is my new snacks which so crispy to be put away.
Ingredient:
i. mushroms,
ii. carrots,
iii. baby corns,
iv. green beans,
v.tomatoes,
vi.asparagus
vii. brocolli
Mince garlic until the smells smear up to ur nostrils. craving up to the mincing smells,chop all ingredient into pieces and just throw and mix all it up and cook again.garnish with white and black pepper.Not to mention, the italian herbs, of coz.Voila....Bona petit....
can be last in refrigerated up to three days, with extra greek/ordinary extra virgin olive oil.
p/s.I cooked all ingredient inside a pressure container with microwave oven. Hurrah!Science save the day.
Better living through chemistry.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...