nuffnang

Monday, February 04, 2008

minggu letih,pancit,penat, lemah,dan flat peringkat mukim bachang

letih........
sabtu lepas kuiz 2 topik,ahadnye plak test 3 topik, pas tu ke umah kak fuzzy,discuss pasal group assignment.


td keje, dpt lagi satu assignment.trasfer statement of work jadik powerpoint slide.meaning,dari wording ke bentuk process and procedure.


esok bos nk tgk lepas lunch.sebab lusa dia dh gi balik kampung sebab nk elak jam.nk yee sang cecepat le tu.tinggal le aku ngan amoi nama chloe. dia pun amik cuti dua hari. aku nganga kat opis next week dua hari.kira konsider aku coti la kot.hehehehehe
khamis raya cina pertama, discussion lagik kat umah kak fuzzy.bila le nk abis discussion tuh. payah gak discuss ngan manager2 type A nih.heh heh heh heh


jumaat kelas, ada kuis cover 3 chapter.mampozzz....pecah pala otak


weekend kelas leh rehat jap.plan malam raya cina tu, nk siap kan individual assigment.aku nk buat topic pasal communication.sebab aku ni kuat bercakap (mcm bapak aku gak.ada ke DNA kuat bercakap?.ni dinamakan famili culture).


sabtu lepas, jumpa memember flextronics, diorang ngadu budak baru yg gantikan aku tu kureng.kesian gak kat diorang. aku lak since quit flextronics, aku dh mati kan no 019 aku. 012 pun dh tak pakai. sebab aku pakai satu phone skg. 013. diorang berharap sgt aku masuk join flextronics.diorang kata susah nk jumpa org yg pandai handle crowd mcm aku. tp nk buat camner, dh intake staff kena freeze,takkan aku nk ambush masuk. klu ada rezeki, aku masuk join n tak kuar2 lagi. tobat dh.dlm tu la famili aku kat shah alam ni. sapa lagi yg nk amik tau pasal sakit pening aku.....aku rindukan flextronics










LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...