nuffnang

Saturday, January 03, 2009

tiada n3 kali ini....

tiada n3 kali ni yg berkaitan dgn tahun baru. cuma aku nk citer apa yg ku buat time tu.
aku g shopping ngan aweq aku.beli suar G2000, 3 pasang, sebab suar yg aku ada mmg diharamkan bawak gi opis.dah koyak gabak kat peha,lutut, ngan kaki suar (mcm biasa).biau gabak wallet, jgn gabak mata nengok suar yg gabak.
aku gi makan2 ngan aweq aku kat laksa shack (mcm tak best jek) time lunch and kedai western korner jln2 cari makan2 kat cheras utk dinner, layan bistik (beefstick).
balik tdo.
sehari sebelum 1hb tu,
- aku tertdo cepat kul 10.letih bebenau buat kije ptg tu.
- layan daria kat youtube (tapi smyx hampeh, serupa itu landline dial up nyer laju)
sehari selepas 1hb tu lak:
- dapat present dari sorang hakaq. dia bagi sekelo kopi.mmg favorite aku.homemade coffee grinded.best2!!
- keeping on myself, busy. I hate being idle.
- curik2 antau TPM, siap gi jumpa lecturer mintak recomendation ngan cop pengesahan dari tok gebuk.
tu jer.
takde apa yg menarik.
hahahaha
tp, sempena maal hijrah, aku berazam utk lebih dkt dgnNya....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...