nuffnang

Sunday, May 17, 2009

long weekend wonderland.....

bilik aku, seorang penguasa daerah....no idea nk isik apa. yg ada dlm tu, sebuah peti besi antik yg aku rasa berusia sebaya ngan bapak aku....
aku membayangkan ameerah dlm keadaan terkujat, mcm dalam citer the ring....aku la Samara itu...

dua ekor kucing yg asal ibu kucing nye seekor kucing siam.angkara bapak kucing yg berbelang serta seekor dalmatians.

Saturday, May 09, 2009

pagi yg panas

time kat kluang tu ari, tetiba aku dapat wake up alarm.bukan alarm tepon aku, tapi alarm dari satu sms. sms yang agak disturbing. yg berunsur fitnah dan hasad. mengatakan aku ada contact dg seseorang yg dia kenal dari laman sesawang A. pada hemat aku lah, takde plak aku tulis apa2 kat mr Z punyer website, hatta mmg tak tak pun kewujudan laman sesawang tuh. aku consider, ini adalah tuduhan tak berasas. tuduhan yg dibuat ke atas org yg dizalimi oleh mereka2 yg zalim. aku beristighfar lantas mandi. kepada Allah aku bersujud memohon balasan yg setimpal kepada orang menzalimi aku tu.
time tu, perasaan aku makin benci tapi buat apa aku nk panjang2 perasaan negatif tu. anggap je lah dia tak wujud.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...