nuffnang

Friday, May 28, 2010

migrain

patutnya, pg ni aku dijadualkan (jadual suami hujung minggu) utk menemani sayang aku on call (OC) di hospital sultanah fatimah, muar. tah camner, aku mg tekad nk follow pasal kuarters aku. aku dapat. lepas gi bayar deposit (peraturan baru) rumah, n amik konci, terus aku blik opis. balik2 tgk dah mcm citer ada. dah seminggu aku rasa pening kepala sebelah kiri. nk rukuk sujud mmg azab yg amat.
so, minggu ni aku tak dapat nk join sayang aku utk OC sebab nk pindah barang2 ke umah baru. kuarters pegawai tu tak masuk lagi api air. tp sementara nk cari masa gi TNB n syabas, aku pindah kan skit2 brg2 tu. org umah aku pun dah dapat feedback dari KKM pasal transfer dia ke Selangor. memula mintak putrajaya. agaknye putrajaya tu dah koman sgt, KKM letak dia under jabatan kesihatan negeri selangor (JKNS).yg aku tau, opis PSM dia kat menara sunway, sec 9, shah alam. sebelah plaza masalam.
hr ni org umah (sayang aku) call tanya pening aku camner. so, aku jawab, mcm biasa. sakit belah kiri kepala. migrain ni dia ada ubat khas. sayang aku tau ubat tu. cuma jauh la plak.barang baru pindah skit.tak larat nk pindah byk2.
doakanlah kesejahteraan aku dan isteri tersayang ...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...