nuffnang

Tuesday, May 15, 2012

guilty pleasure si baldu merah


haaa.. misti korunk sumer tertanya2 apa yg merah2 tu kan?! tajuk pun ala2 tajuk drama kat tv3.ala2 SpaQ cenggitew.

ada yg kata ayam tandoori la, daging mentah la n mcm2

itu la red velvet (bukan aku dah mention ke kat blog title kat atas?)

ini lah guilty pleasure aku mlm td. kengkunun nk iet. pasal wifey aku tempah red velvet ni kat staf dia, order dh lama dah, sampai nyer belum.

akhirnya aku santap dgn milo + nescafe gold ais.

wahhh ... memberahikan sgt2 hidangan guilty pleasure aku ni kan?

dah la makan tgh2 mlm. mana tak nye, nk layan AFTER.LIFE nyer pasal la ni mlm td.

sia2 jer kan minum green tea tu bergelen2.


posted from Bloggeroid

Monday, May 14, 2012

byk yg aku belajar lepas berkahwin ni.
antara nya, belajar bagaimana nk menghargai masa silam kita,
belajar bagaimana tanggujawab terhadap keluarga, mendidik tu agak sukar bergantung kepada tahap

cuma terkadang terkenang2 balik aweq2 lama. hahahahah

Friday, May 04, 2012

kerja, gemok dak teh hijau

kul ikut date hr ni, dah kira hampir seminggu aku kje. lepas hbs kursus 6 bulan tu hr, honeymoon bagai nk rak, walaupun still kena punch in kat opis.
dlm seminggu ni, aku dok pulun green tea sebab nk turun kan berat badan. dh 76 kg dah.

mmg kritikal yg amat.

self esteem down.

need to have calorie watch always...

n time for blogwalking.. (walaupun tak consume calories)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...