nuffnang

Wednesday, April 24, 2013

kena slalu makan

aku kena slalu makan .bukan utk gemok tapi sebab migrain aku.

camner nk sentiasa makan klu sekali makan macam jin melantak.

doktor kata (wife aku kata) kena makan 6 kali sehari. aku tak tau nk makan apa.

so aku pun melantak nasik goreng 2 pinggan, kfc ngan mcd tiap hari.

hasil nyer....


ini hanyalah ilustrasi khayalan penulis semata2. bukan skala sebenar. sekian..

Tuesday, April 23, 2013

Kia 2013

yang ni


atau yg ni

 ?


ubah angin

hujan sgt lebat di luar dari tingkap opis aku yg luas. fail bertimbun, kugagah kan utk tenyeh seberapa pantas yg mungkin. ketika ini, aku baru jek settle inquiry utk kes2 foreclosre. sesambil tunggu kes sampai, aku layan blog member2 yg nostalgic. ada gak yg trajik sambil tunjuk kepala n dada terbelak sebab kena pokah. ngeri, dgn segera aku tutup blog2 yg negatif itu.

rasa pergerakan kerja aku mcm dah terlalu rutin. tiada lg kepelbagaian seperti apa yg aku dok dgr dari member2 di federal. rs mcm nk ubah angin kerja jek.

ayuh ke putrajaya (mcm slogan pakatan la plak)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...